Malgosia Kondak

malgosia-kondakWie ben ik? Mijn naam is Malgosia Kondak afkomstig uit Polen en sinds 16 jaar wonend in Nederland. Mijn carrière als fysiotherapeut ben ik al in Polen begonnen en heb deze hervat in Nederland.
Sinds 2006 als algemene fysiotherapeut (afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen) en sinds 2010 als gespecialiseerde master geriatrie fysiotherapeut. Deze specialisatie volgde ik op Hogeschool Utrecht.

Afgelopen jaren heb ik 2 jaar een Yogaopleiding gevolgd in Nieuwegein en ook verschillende cursussen in India en Nepal gedaan zoals yoga, ayurveda en natuurgeneeskunde. Dit vind ik een goede aanvulling op mijn vak als fysiotherapeut. Daarom geef ik ook individuele yoga lessen in de vorm van yogatherapie die  aan een individu en aanwezige klachten worden aangepast. Een persoonsgerichte benadering is voor mij altijd belangrijk geweest. Tijdens mijn werk van afgelopen jaren heb ik dat sterk ervaren. Holistische werkwijze met specifieke aandacht op de individu is mijn prioriteit in de visie van zorgverlening.

Sinds januari 2016 is Fysio Kondak een feit zodat ik op de beste manier mijn inzichten, visie en werkwijze kan toepassen.

linkedin-4